Μενού
Your Cart

Ποιοι Είμαστε

Χαλιά Καλαμάτα | Homeart

Καλώς ήρθατε στο Homeart.gr, τον χώρο που σας βοηθά να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα μέρος ονειρικό, γεμάτο χρώματα, ποιοτικά υλικά & μοναδικές υφές.

Οι Αξίες & ο Σκοπός μας

Κάθε άνθρωπος ή κάθε οικογένεια έχει δικαίωμα να ζει σε ένα όμορφο, λειτουργικό σπίτι με ποιοτικά προϊόντα & υψηλή αισθητική.


Για αυτόν ακριβώς τον λόγο εργαζόμαστε πάντα με γνώμονα το να προσφέρουμε τα κατάλληλα προϊόντα, στις κατάλληλες περιπτώσεις, σε λογικές τιμές.


Τον Αύγουστο του 2013 αναλάβαμε τη λειτουργία του φυσικού καταστήματός μας, το οποίο ήδη μετρούσε 16 χρόνια λειτουργίας υπό άλλη διεύθυνση με αντικείμενο την πώληση χαλιών και λευκών ειδών στην πόλη της Καλαμάτας. Με χαρά, μετά από 8 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας της επιχείρησής μας, το καλοκαίρι του 2021 είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την μεταφορά του φυσικού μας καταστήματος σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο, στο κέντρο της πόλης της Καλαμάτας στην οδό Γιατράκου 4, ταυτόχρονα με την έναρξη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος: Homeart.gr.


Χάρη στην πολυετή εμπειρία, τη γνώση & τη μεγάλη μας αγάπη για τον κόσμο της διακόσμησης, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις τελευταίες τάσεις & τις πλέον επαγγελματικές συμβουλές, ώστε κάθε φορά να βρίσκετε το κατάλληλο προϊόν για το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Ένας εξαιρετικά ευρύς κατάλογος με τις καλύτερες εταιρείες της Ελληνικής και της παγκόσμιας αγοράς είναι στη διάθεσή σας:


Η Βιοκαρπετ στην Καλαμάτα

Η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ όπως είναι γνωστό έχει αφιερώσει περισσότερα από 70 χρόνια στην ύφανση χαλιών. Τα χαλιά βιοκαρπέτ συνδυάζουν τις κλασικές αξίες με τις μοντέρνες τάσεις, πάντα με ποιότητα και αυθεντικότητα. Χαλιά στην Καλαμάτα από την Βιοκαρπέτ θα βρείτε μόνο εδώ σε μια τεράστια ποικιλία, εξαιρετική ποιότητα αλλά και χαμηλές τιμές.


Χαλιά στην Καλαμάτα Βιοκαρπέτ

Η αποκλειστική, πολυετής συνεργασία της εταιρείας μας με τον όμιλο Βιοκαρπέτ είναι το στοιχείο που μας επιτρέπει να πούμε με σιγουριά πως γνωρίζουμε τον υπέροχο κόσμο του Χαλιού όσο λίγοι!


Στο κατάστημά μας θα βρείτε τόσο μοντέρνα, όσο και κλασικά χαλιά - χειροποίητα ή μηχανής - ιδανικά για κάθε χώρο ή διαφορετική αισθητική.


Λευκά Είδη στην Καλαμάτα

Στο Homeart.gr θα βρείτε μια πολύ μεγάλη συλλογή από λευκά είδη όπως τα Καλύμματα επίπλων, σεντόνια, κουβέρτες ή παπλώματα. Η δοκιμασμένη συνεργασία μας με καταξιωμένα brands όπως είναι η Naf-Naf, η Das Home και η Polo, είναι η απόδειξη της ποιότητας των προϊόντων μας. Στο κατάστημα μας στην Καλαμάτα θα βρείτε Λευκά είδη από Βιοκαρπέτ.


Κουρτίνες στην Καλαμάτα

Ένα από τα κυρίαρχα στοιχεία που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τον χώρο μας είναι οι Κουρτίνες. Μοναδικά υφάσματα, ποικίλες υφές και χρωματισμοί που ταξιδεύουν αυτόν που τις αντικρίζει.