Μενού
Your Cart

Τρόποι πληρωμής

Για την δική σας εξυπηρέτηση, η εταιρεία μας διαθέτει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής της παραγγελίας:

Πληρωμή στο κατάστημα: Απευθείας παραλαβή και πληρωμή από το κατάστημά μας με μετρητά ή μέσω κάρτας.


Αντικαταβολή: Με αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση € 2). Η παραγγελία σας θα παραδοθεί στην διεύθυνση που θα επιλέξετε και η πληρωμή του αντίτιμου της παραγγελίας θα γίνει στον εξουσιοδοτημένο μεταφορέα.


Μέσω του e-shop με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα homeart.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές/ χρεωστικές/ προπληρωμένες κάρτες.

Για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας με τη μέθοδο ανακατεύθυνσης/ redirect και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δε γνωστοποιούνται στη Homeart.

Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται πουθενά και χρησιμοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσης. Για το λόγο αυτό, πρέπει να τα καταχωρείτε εκ νέου σε κάθε νέα συναλλαγή που πραγματοποιείτε.


Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Με Τραπεζική Κατάθεση στην Τράπεζα EUROBANK. Τα έξοδα εντολής εμβάσματος για την πληρωμή της εκάστοτε παραγγελίας επιβαρύνουν τον πελάτη.

Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0128.17.0200538242

IBAN: GR4802601280000170200538242
Δικαιούχος: ΦΡΑΓΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

Σε περίπτωση που το ονομαστικό καταθετήριο δεν ληφθεί μέσα σε διάστημα πέντε ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας, οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα.

Παρακαλούμε, στην αιτιολογία κατάθεσης, να αναγράψετε ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να αποστείλετε το καταθετήριο στο email: info@homeart.gr.